DEAR CUSTOMER YANG GOJES,SEKIRANYA ANDA MEMPUNYAI MASALAH ATAU TIDAK FAHAM DENGAN CARA TEMPAHAN,SILA LIHAT "CARA TEMPAHAN" DI SIDE BAR BAGI MEMUDAHKAN ANDA MENGISI ORDER FORM..
THANK U ^__^

ORDER FORM HERE ^___^

Nama Penuh :
Adakah anda memiliki VIP's Card Gorgeous?Jika Ya,masukkan No ID,jika tidak,kosongkan ruangan ini.
No Telefon :
Email :
Alamat Penuh (termasuk poskod) :
Pembayaran Melalui : Maybank
Cimb
Masa Pembayaran:
Kod Item & kuantiti :
Kod Alternatif (sekiranya item pilihan tiada) :
Saya bersetuju Tempahan akan terbatal secara automatik sekiranya saya tidak membuat pembayaran dalam masa yang telah dipilih.

Get your own free form like this one.



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

STATUS TERKINI:

Ada promotion yang sedang kami jalankan,so nak tau...sila layari page kami di facebook,Gorgeous Collections k..

Yang terbaru dalam koleksi kami :










Items Yang Kembali Direstock:

: INNER COTTON telah direstock lagi,just klik link ini k..(LINK)



Lots of love,
Una

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Gorgeous Gurls

Friday, December 30, 2011

|| TUTORIAL CARA NAK TETAS INNER COTTON ||

Salam semua,wahh dah lama blog ni sunyikan..ok,kali ni una nak update tutorial cara nak tetas inner cotton..
ok,inner cotton ni kadang2 melekap kat dahi kan?so,ramai yang x suka pakai..jadi una nak share cara nak jadikan ia muncung macam una pkai...caranya mudah saje tau...hepy tutorial wif us,^___^



1) Pertama sekali,ni bahan2 yang mesti dear2 kesayangan ada tau...pisau,gunting n sudah semestinya INNER COTTON...



2) Lepas tu,bentangkan INNER COTTON macam dalam gambar di atas,pastikan jahitan INNER COTTON yang bahagian belakang diletakkan tengah2 mcm dalam pic k..




3) Lepas tu,dear2 semua renggangkan bahagian jahitan INNER COTTON ni supaya nampak jelas jahitannya...




4) Ok,lepas dah renggangkan INNER COTTON,then ambiklah pisau @ gunting n  
mulakan menetas jahitan pada inner korang yer..
nak tahu panjang mana?
ok,cara terbaik ialah dear2 tetas sikit2, lepas tu try pakai dulu..bila x muncung 
lagi n rasa macam x selesa,dear tetaslah sampai berpuas hati dengan tahap 
kemuncungan INNER COTTON dear tu yer..
p/s : jangan sampai tertetas semua plak tau...hehehehe




5) Ni contoh INNER COTTON yang dah siap ditetas...ni INNER una tau,ni 
anggaran bahagian yang sesuai ditetas..tapi bergantung kepada saiz muka 
masing2 lah yer.. dear2 boleh cuba dulu yer..




6) Ok,lepas dah tetas tu kan...korang kena matikan plak jahitan dia.
cara nak matikan?
senang aje,simpulkan aje jahitan yang tertetas tu dan ikat mati...
tujuannya supaya bila korang pakai INNER COTTON ni nanti,dia tak kan 
tertetas lagi..senang kan?


SELAMAT MENCUBA TAU...
kalau nak order INNER COTTON,kami mempunyai banyak stok...so,boleh klik 
picture INNER COTTON kat belah kanan tu yer...bubye ^__^

2 comments:

mieachik90 said...

thanks ..good information.. :)

Fatyhah said...

terima kasih !